בישול מקצועי מתוקצב

 בישול מקצועי - מסלול מתוקצב
 Professional Chef

מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת אצלו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה. 
המגמה מאפשרת ללומד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות ושיטות הבישול למיניהן – תוך לימוד והפנמת הידע בנושאים חשובים הכרחיים לביצוע מיטבי כמו: כשרות, תזונה, תברואה ובטיחות המזון, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה וסטנדרטים של המטבח הבינלאומי והאתני ועוד.. בנוסף, המגמה מחייבת הלומד להתנסות מעשית ולתרגל בסטאז'.

תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול בוקר: 15:00 - 08:30

962 שעות

120 מפגשים

3 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה גמר, זכאות בטבחות סוג 1 ממשרד העבודה והרווחה 

ותעודה סיום לימודים Professional Chef מכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי


Share by: