טבחות סוג 4
4 Professional Chef
לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 4 בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית.
מטרת התוכניות היא לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות הסיווג המקצועי בטבחות.
נושאי לימוד נבחרים: בקר, עגל, כבש, בעלי כנף ,דגים ,מטבח קר, מוצרי פסטה, ירקות, תפו"א, מגדאות, תפריטים, דיני עבודה, תחשיבי מזון בתפריט, ביקורת מזון ומשקאות, טרמינולוגיה, תברואה והגיינה, רכש מזון, בטיחות וגיהות, יסודות הניהול.
תנאי קבלה :
מי שעבד שנה לאחר קבלת תעודה סוג 3
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 8 שנים לפחות, ללא תעודה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול ערב: 20:45 - 16:00
302 שעות
51 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים
תוענק תעודה גמר, זכאות בטבחות סוג 4 ממשרד העבודה והרווחה
ותעודה סיום לימודים 4 Professional Chef מכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי