בישול מקצועי

 בישול מקצועי
 Professional Chef

מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת אצלו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה. 
המגמה מאפשרת ללומד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות ושיטות הבישול למיניהן – תוך לימוד והפנמת הידע בנושאים חשובים הכרחיים לביצוע מיטבי כמו: כשרות, תזונה, תברואה ובטיחות המזון, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה וסטנדרטים של המטבח הבינלאומי והאתני ועוד. 
בנוסף, המגמה מאפשרת ללומד להתנסות מעשית ולתרגל בסטאז' (לא חובה).

תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול בוקר: 13:45 - 09:00
מסלול ערב: 20:45 - 16:00 

120 שעות

20 מפגשים

2 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה סיום לימודים Basic Professional Chef ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.

Share by: