קונדיטוריה מקצועי

 קונדיטוריה מקצועי
Pastry Chef

מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת בו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מוצרי אפייה (כולל לחמים ולחמניות לסוגיהם) וקינוחים למיניהם - בהתאם למתכונים/תפריטים והנחיות שיקבל. 
זאת, בתוך שמירה על כללי הגסטרונומיה הנדרשים ואחריות מקצועית על בטיחות המזון בתהליך ובמקום העבודה. בנוסף, המגמה מאפשרת ללומד להתנסות מעשית ולתרגל בסטאז' (לא חובה). 

תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול בוקר: 13:45 - 09:00
מסלול ערב: 20:45 - 16:00 

945 שעות

157 מפגשים

2 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה גמר, זכאות בקונדיטאות ואפייה סוג 1 ממשרד והעבודה הרווחה 

ותעודה סיום לימודים Pastry Chef ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.


Share by: