טבחות סוג 3
3 Professional Chef
לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 3 בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית.
מטרת התוכניות היא לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות הסיווג המקצועי בטבחות.
נושאי לימוד נבחרים: ניהול ארגוני ותכנון מטבח, מגדנאות, מאכלים צמחוניים ודיאטטיים, טרמינולוגיה, תברואה ותזונה, מנות ביניים, תחשיבי מזון בתפריט, דיני כשרות, בטיחות וגיהות.
תנאי קבלה :
מי שעבד לפחות שנה לאחר קבלת תעודה סוג 2
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 7 שנים לפחות, ללא תעודה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול ערב: 20:45 - 16:00
175 שעות
29 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים
תוענק תעודה גמר, זכאות בטבחות סוג 3 ממשרד העבודה והרווחה
ותעודה סיום לימודים 3 Professional Chef מכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי