טבחות סוג 5

 טבחות סוג 5
  5 Professional Chef

לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 5 בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית.
מטרת התוכניות היא לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות הסיווג המקצועי בטבחות.
נושאי לימוד נבחרים: ניהול מערכות הזנה, רכש וקניינות, ניהול משאבי אנוש ודיני עבודה, בטיחות, תזונה, תורת התפריט, יסודות השיווק, והמכירות במזון ומשקאות, תכנון מטבחים, ניהול פיננסי, איכות השירות, טכנולוגיות מזון.

 תנאי קבלה :
מי שעבד שנה לאחר קבלת תעודה סוג 4
מי שעבד שנתיים במקצוע בסוג 3
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים לפחות, ללא תעודה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול ערב: 20:45 - 16:00

160 שעות

22 מפגשים

2 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה גמר, זכאות בטבחות סוג 5 ממשרד העבודה והרווחה 

ותעודה סיום לימודים 5 Professional Chef מכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי


Share by: