אומנות הבישול למתחילים

אומנות הבישול למתחילים
 Basic Professional Chef

אומנות הבישול היא אומנות החיים ועיסוק במקצוע מורכב מאלמנטים של מדע ואומנות. 
מקצוע מחייב שליטה ומיומנויות המבוססים על כללים, חוקים נורמות התנהגות, מרשמים ומפרטים שונים ובו בזמן מאפשר ודורש יצירתיות והמצאתיות למתכונים חדשים, שיפור תהליכים, וחדשנות בקישוט, הגשה וכיו"ב.

תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול בוקר: 13:45 - 09:00
מסלול ערב: 20:45 - 16:00 

120 שעות

20 מפגשים

2 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה סיום לימודים Basic Professional Chef ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.

Share by: