קונדיטוריה למתחילים

 קונדיטוריה למתחילים
Basic Pastry Chef

הלומד בקורס הקונדיטוריה למתחלים יכיר וינצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות וטכנולוגיות האפייה למיניהן תוך לימוד והפנמת הידע בנושאים חשובים הכרחיים לביצוע מיטבי כמו:  קינוחים, בצקים, טארטים והכרת הסטנדרטים הקולינריים המקובלים ועוד. בוגרי הקורס לא רק מתמחים בטכניקות האפייה השונות, אלא מבינים את ההיגיון שעומד בבסיס כל טכניקה.  כמו כן, הלומד ירכוש ידע בלימודי עזר הנדרשים ללימודי המקצוע כמו: חשבון מקצועי, בטיחות, כשרות והקניית כלים ומיומנויות לחיפוש עבודה והשתלבות בעולם התעסוקה.

תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה

מסלול בוקר: 13:45 - 09:00
מסלול ערב: 20:45 - 16:00 

120 שעות

20 מפגשים

2 מפגשים בשבוע

לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים

תוענק תעודה סיום לימודים Basic Pastry Chef ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.


Share by: