קונדיטוריה למתחילים
Advanced Pastry Chef
קונדיטוריה ואפייה הינם מקצועות נפרדים עם תחומי חפיפה.
בצורה סכמתית ניתן לתאר את הקונדיטור כבעל
מקצוע העוסק בהכנת/ ייצור דברי מתיקה וקינוחים למיניהם, והאופה - כבעל מקצוע העוסק בהכנת/ ייצור לחמים בעיקר. לשני העיסוקים, הרבה תחומי חפיפה מקצועיים בהכנת דברי מאפה מתוקים, ומלוחים ויבשים כמו: עוגות שמרים, עוגיות, בורקס וכ"ד. מניתוח העיסוק בארץ ובעולם עולה שעבודת הקונדיטור כמעט ולא שונה ברובה מעבודתו של האופה.
תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול בוקר:
13:45 - 09:00
מסלול ערב:
20:45 - 16:00
508 שעות
84 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים תוענק תעודה גמר, זכאות באפייה לחמים ממשרד והעבודה הרווחה ותעודה סיום לימודים Chef Bakery ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.