יסודות הקונדיטאות והאפייה
The basics of confectionery and baking
Pastry Chef
מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת בו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים
תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מוצרי אפייה (כולל לחמים ולחמניות לסוגיהם) וקינוחים למיניהם -
בהתאם למתכונים/תפריטים והנחיות שיקבל.
זאת, בתוך שמירה על כללי הגסטרונומיה הנדרשים ואחריות מקצועית על בטיחות המזון
בתהליך ובמקום העבודה. בנוסף, המגמה מאפשרת ללומד להתנסות מעשית ולתרגל בסטאז'. (לא חובה)
תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מוצרי אפייה (כולל לחמים ולחמניות לסוגיהם) וקינוחים למיניהם -
בהתאם למתכונים/תפריטים והנחיות שיקבל.
תנאי קבלה :
-גיל 18 ומעלה
-ראיון אישי/ועדת קבלה
-מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
-בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
מסלול בוקר:
15:00 - 08:30
מסלול ערב:
20:45 - 16:00
395 שעות
49 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים תוענק תעודת גמר "יסודות הקונדיטאות והאפייה" ממשרד העבודה והרווחה ותעודת סיום לימודים


