טבחות לבתי קפה
Professional Chef for cafes
מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לתכנן, להכין ולבשל תפריטים ומנות בהתאם לדרישות תוך התחשבות בחומרי גלם זמינים.
המגמה מאפשרת ללומד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות ושיטות הבישול למיניהן –
תוך לימוד והפנמת הידע בנושאים חשובים הכרחיים לביצוע מיטבי כמו: כשרות, תזונה, תברואה ובטיחות המזון, בטיחות בעבודה,
חוקי עבודה וסטנדרטים של המטבח הבינלאומי והאתני ועוד.
בנוסף, המגמה מאפשרת ללומד להתנסות מעשית ולתרגל בסטאז' (לא חובה)
תנאי קבלה :
גיל 18 ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול בוקר:
15:00 - 08:30
מסלול ערב:
20:45 - 16:00
200 שעות
בוקר - 25 מפגשים
ערב - 34 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים
תוענק תעודת גמר טבחות לבתי קפה ממשרד העבודה והרווחה ותעודת סיום לימודים.


