טבחות סוג 2 2 Professional Chef
לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 2 בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית.
מטרת התוכניות היא לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות הסיווג המקצועי בטבחות.
נושאי לימוד נבחרים: תכנון מטבח, נוזלים, רטבים ומרקים, חלקי בקר ושיטות בישול, ירקות ופחמימות, עופות ודגים, המטבח הקר, תזונה טרמינולוגיה, תברואה והגיינה, חישובי עלויות ותמחור מזון.
תנאי קבלה :
מי שעבד לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג1
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 5 שנים לפחות, ללא תעודה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול ערב: 20:45 - 16:00
161 שעות
26 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים
תוענק תעודה גמר, זכאות בטבחות סוג 2 ממשרד העבודה והרווחה
ותעודה סיום לימודים 2 Professional Chef מכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי