קונדיטוריה מורחב
Extended Pastry Chef
קורס הקונדיטוריה המורחב מקנה לבוגריו יכולות שליטה בכל מחלקות הקונדיטוריה, שיטות אפייה והכנה עוגות מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית במכללה. תכנית הלימודים בנויה משיטה עבודה פרטנית ואושרה על ידי בכירי השפים בארץ, ומקנה ראיה קולינרית מקיפה להשתלב ולהוביל בענף הקונדיטוריה.
תנאי קבלה :
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה
ראיון אישי/ ועדת קבלה
מסלול בוקר:
13:45 - 09:00
מסלול ערב:
20:45 - 16:00
450 שעות
75 מפגשים
2 מפגשים בשבוע
לאחר עמידה בכל דרישות תכנית הלימודים
תוענק תעודה סיום לימודים Extended Pastry Chef ממכללת קולינרי ובחסות איגוד השפים העולמי.